09 Ekim, 2006

.

hergün gazetelerde okuyup haberlerde izlediğimiz ve kendi başımıza gelmez sandığımız kap-kaç terörü, bizim de başımıza geldi.
iki şerefsiz güpe gündüz akan trafikte ablamın arabasının sağ camını patlatıp, çantasını alıp kaçtılar. arabayı servise götürdüğümüzde- ki saat henüz 13.00 idi - o servise gelen 7. kurban olduğumuzu söylediler bize. belli ki cumartesi günü yoğun bir çalışma içindeydi kapkaçcılar.
olay aşırı sinir bozucu ama daha da sinir bozucu olan polisin tavrıydı bence, yakalanamaz mı bu kapkaçcılar diye sorduğumda polis bana, "çantayı alıp hacı hüsreve kaçıyorlar, duymuşsunuzdur oraya giren geri çıkmaz, bizi de evde çocuğumuz bekliyor, napalım yani??" dedi.
napalımm!!!
hiç.

3 Yorum:

Blogger HMF dedi ki...

yardim istiyecegiz diye dert yandigimiz polisler onlardan daha cok can yakiyor..cok kotu..bu ulkede hersey yapanin yanina kar kaliyor..basina gelen kisilerde oturup dertlerine sadece aglayabiliyor..allah sonumuzu hayir etsin..ve ablana cok cok gecmis olsun..

Ekim 09, 2006 12:34 ÖS  
Blogger bething* dedi ki...

toticim cok gecmis olsun..olamaz boyle bisey! dicek bisey yok artik..ne bu vurdumduymazlik! degismicek bu ulkede hicbisey..inanmiyorum buna.

Ekim 09, 2006 5:32 ÖS  
Blogger totipoti dedi ki...

teşekkürler hepinize.
dün aynı yerde bi arkadaşımızın başına daha geldi aynı şey.yer kasımpaşa arkadaşlar, oradan geçerseniz çok dikkatli olun hatta hiç geçmeyin.
dün ablam polisi arayıp anlatmış; sürekli aynı yerde kapkaçcılar çalışıyo, pusuya filan yatsanız diye, polis de "bütün gün orda mı beklicez, bi ton işimiz var bizim" deyip ablamı azarlamış, çok komik yaa.
bir araba ruhsatını yeniden çıkartmak için devlete 400 lira ödemek gerekiyor.
böyle hırsızlıklar olsun da devletimiz para kazansın di mi?

artık ne düşüneceğimi bilmiyorum...

Ekim 10, 2006 8:29 ÖÖ  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa