27 Aralık, 2006

objection, objection, objection!!!

Fotoğraftaki kadınların ayakkabı modellerinden (özellikle topuklardan!) de anlaşılacağı üzere birkaç sene önce deliler gibi izlediğim ally mcbeal dizisini business channel'da gördüm dün akşam ve oturup izledim tekrar. çok hoşuma gitti izlemek. ne furyaydı yaa o zamanlar ,her kadın kendi içinde bir ally bulmuştu.

dizide o kadar çok take away kahve içilirdi ki sonrasında burada açılan starbucks'ların bu kadar tutmasının ana sebebidir bence bu dizi...yani diyorum ki eskiden ne diziler vardı ahh ahh...



tv kanallarından/yöneticilerinden rica ediyorum bir de bu diziyi tekrar yayınlayın, lütfenn, nolurrr:

10 Yorum:

Blogger bething* dedi ki...

all mcbeal ahh ahh..seneler once manyaklar gibi izlerdik...barry white i ne zaman duysam aklima gelir hala..sanirim foxlife kanalindada var digiturkte..
Northern exposure nere gosterilmisti? hic duymadim nasil bir dizii?

Aralık 27, 2006 1:52 ÖS  
Blogger totipoti dedi ki...

trt1'de yayınlanmıştı, Kuzeyde Bir Yer adıyla, çook eskiden. Kuzey kutbunda küçük bir kasabada (cicely) yaşayan insanların hayatını anlatır, mecburi hizmetini Alaska'da yapan deli bir doktor, şaman Ed, Rolling Stones ilanıyla rahip olmuş şahane insan dj Chris, lanetli pilot maggie, off çok şahaneydi ya. kasabada geyikler dolaşırdı.
www.kuzeydebiryer.com adresinde yeniden yayınlansın diye bir imza kampanyası bile var

Aralık 27, 2006 4:18 ÖS  
Blogger crick dedi ki...

Ally'nin en harika bölümü, Ally'nin doğum gününde Sting'in şarkı söylemesidir!!!

Aralık 27, 2006 5:26 ÖS  
Blogger totipoti dedi ki...

yes crick, you're right.
barry white'ın geldiği doğum günü de çok eğlenceliydi :))

Aralık 28, 2006 8:50 ÖÖ  
Anonymous Adsız dedi ki...

bi ara bi köyde öğretmendim ben...
bi gün durduk yerde elektrik kesildi. benim açımdan tam bir felaketti bu zira, o akşam tv'de 'kuzeyde bir yer' vardı ve o sabah uyandığımda, akşam kuzeyde bir yer var deyip neşeyle kalkmıştım yataktan.
muhtar, elektriğin köyün trafosundaki arızadan kaynaklandığını söyledi.
kim yapacak o zaman? dedim.
birisi trafoya çıkacak, duyların tepesine hafiften bir deynekle tak tak vuracak ve böylece kablolardaki pas dökülecek, o vakit elektrik gelecek dedi.
kim yapacak ama bu işi dedim...
kimse yapmaz dedi. çünkü bi ara biri yapmak için çıkmış da elektirik çarpmış da bunu, o gün bu gündür aklının yarısı uçmuş...
ağlayacak bir kıvama gelmiştim, tam da kuzeyde bir yerin yayınlanacağı gün olacak şey miydi? neyse... (çok uzattım lan) artık ben çıktım trafoya... ben: 2 metre yükseğe çıkınca panik atak geçiren zavallı... normalde 5 dakika halledilebilecek işi ben bi saatte ecel terleri dökerek becerebilmiştim ama sonunda dizimi o akşam izleyebilmiştim... ya... hey gidi hey...
tekrar yayınlansın dizi... evet...

Ocak 11, 2007 6:27 ÖS  
Blogger rahel dedi ki...

Kuzeyde Bir Yer, yalnızca belli bir yaş grubunun bildiği, beni benden alan dizidir. TRT'yi hala saygıyla anıyorsam sırf bu yüzden! :)İngilizce dvdsi bile aynı tadı vermiyor, o seslendirmeyi arıyor kulağım. Bir dönemin çoluk çocuğunun, gençliğinin hayatının akışını değiştirmiştir. Çünkü sorgulamaktan izlemek için ot olmak gerekir.

Özlüyorum.

Şubat 15, 2007 7:49 ÖS  
Blogger rahel dedi ki...

Kuzeyde Bir Yer, yalnızca belli bir yaş grubunun bildiği, beni benden alan dizidir. TRT'yi hala saygıyla anıyorsam sırf bu yüzden! :) İngilizce dvdsi bile aynı tadı vermiyor, o seslendirmeyi arıyor kulağım. Bir dönemin çoluk çocuğunun, gençliğinin hayatının akışını değiştirmiştir. Çünkü sorgulamadan izlemek için "ot" olmak gerekir.

Özlüyorum.

Şubat 15, 2007 7:50 ÖS  
Blogger totipoti dedi ki...

seslendirme gerçekten çok başkaydı o dizide rahel,
bir de mavi ay dizisi ingilizce izleyemiyorum, illa Türkçe dublaj duymak istiyorum
ahh ahh nerde artık o eski trt dublaj sanatçıları :))

Şubat 27, 2007 12:33 ÖÖ  
Blogger rahel dedi ki...

Getirttim ben "Kuzeyde Bir Yer"in ilk iki sezonunu, sararsa diğerlerini de alacağım. Dublajsız mublajsız, izleyeceğiz artık. :) Beraber izlemek zor olur herhalde de sırayla izleyebiliriz istersen. :)

Haziran 18, 2007 2:30 ÖS  
Blogger totipoti dedi ki...

büyüksün rahel :))
valla yaz aylarımın anlamlı geçmesini sağlarsın.
elde hiç dizi kalmadı zira geçen hafta lostu bitirdim. boşluktayım :))

Haziran 18, 2007 5:02 ÖS  

Yorum Gönder

Kaydol: Kayıt Yorumları [Atom]

<< Ana Sayfa